Nalagam

Aerauliqa QXD 100T, centrifugalni ventilator z dodatnim odvodom in nepovratno loputo, časovnik, 2 hitrosti


Prodajna cena:
104,92 €
Spletna cena:
80,79 €

Artikel je v akciji!

Zaloga

Na zalogi

Izdelek

Ident: 004646

Tehnični podatki

Vrhunski in izredno tih centrifugalni ventilator Aerauliqa QD100T, primeren za odsesavanje zraka iz majhnih in srednje velikih prostorov, kot so stranišča, kopalnice v domovih, hotelih in pisarnah. Primerni so za transport zraka po daljših vodih oz. kanalih. Možna je podometna vgradnja. Istočasno odsesavanje zraka in neprijetnih vonjav iz prostora in straniščne školjke ali sosednjih prostorov.

Ventilator je opremljen s časovnikom, nastavljivim od ± 1 min do 25 min. Delovanje: po izklopu stikala, ventilator še naprej deluje za prednastavljen interval.

Tehnične lastnosti:
- napajanje: 220-240V 50/60Hz
- pretok zraka: 103/64 m3/h
- statični tlak, max: 260/164 Pa
- poraba el. energije: 29/19W
- nivo hrupa, db(A) @ 3m: 30/22 db
- najvišja temp. zraka, max: 50°C

LASTNOSTI IN PREDNOSTI
IPX4 nivo zaščite. Estetsko oblikovan sprednji pokrov za moderen notranji izgled, ki ga je moč enostavno odstraniti in očistiti. Večnamensko ohišje z izhodom premera ?75 mm, ki se lahko namesti zgoraj, spodaj, na desno ali levo stran ohišja. Dodatni stranski dovod ?50 mm (priložen ob nakupu) za sekundarno odsesavanje zraka iz sosednjih prostorov ali iz straniščne školjke, v kombinaciji s standardnim odsesavanjem skozi sprednji pokrov.
Dodatni nosilec za pritrditev na sistem mavčnih plošč z uporabo namenskega kompleta (dodatna oprema, ki ni priložena). Notranji filter za zaščito rotorja in motorja. Enostavno odstranljiv za čiščenje.
Zrakotesna loputa, skladna s standardom DIN18017-3, ki preprečuje vračanje neprijetnih vonjav ali zunanjih hladnih tokov, ko je naprava izključena. Omogoča odvajanje zraka iz več enot v glavni vod, ne da bi se pri tem neprijeten vonj širil v druge prostore (npr. v večstanovanjskih objektih). Vgrajena pena za boljšo zvočno izolacijo. Izboljšane zmogljivosti zahvaljujoč edinstvenemu sistemu, ki omogoča laminaren tok zraka, za optimizacijo zmogljivosti in zmanjšanja porabe energije. Zgrajen iz popolnoma reciklabilnih plastičnih komponent, ki so okolju prijazne. Dvojno izoliran. Ozemljitev ni potrebna.

Preizkušeni po najnovejših standardih:
Izdelki se preskušajo v priznanem laboratoriju TÜV Rheinland v Aerauliqi, kar pomeni natančne in najnovejše informacije o električni varnosti, zmogljivosti in ravni hrupa, na katere se lahko zanesete. Oblikovani in izdelani v skladu s standardom EN 60335-2-80 (Direktiva o nizki napetosti) in direktivo EMC (Elektromagnetna združljvost).

premer_D_mm:
75.00
Pretok zraka m3_h:
103