Nalagam

KIDDE 7DCO - 10let (LCD zaslon), detektor monoksida


Prodajna cena:
39,38 €
Spletna cena:
35,44 €

Zaloga

Na zalogi

Izdelek

Ident: 00 47871096336

Tehnični podatki

Digitalni detektor ogljikovega monoksida Kidde 7DCO je vrhunski stenski detektor svetovno priznanega ameriškega proizvajalca KIDDE. Namenjen je odkrivanju povišane prisotnosti ogljikovega monoksida s senzorjem, ki ima kar 10 letno življensko dobo in 10 letno garancijo, kar ga uvršča med najbolj dovršene detektorje na svetovnem trgu. Detektira povišano koncentracijo ogljikovega monoksida (CO) v prostoru, v katerem je nameščen. Odlikuje ga najdaljša življenska doba na tržišču, izredna zanesljivost, stabilnost in visoka natančnost senzorja za zaznavanje CO. Ima tudi funkcijo prikaza najvišje ravni (ta funkcija je uporabna za ugotavljanje ravni CO med vašo odsotnostjo, da lahko sprejmete ustrezne korektivne ukrepe (kot je servisiranje vašega kotla)). Primeren je za varovanje pred povišano stopnjo CO v hišah, stanovanjih in apartmajih. Izdelku so priloženi ustrezni baterijski vložki!
Tehnične podrobnosti:

napajanje: 3×1,5V AA baterije
zvočno in svetlobno alarmiranje
senzor: elektrokemični CO senzor s 10 letno življensko dobo
način alarmiranja: skladno s standardom EN50291
občutljivost /čas alarmiranja:
60~90 minutes @ 50ppm CO koncentraciji; 10~40 minutes @ 100ppm CO koncentraciji; pod 3 minutami @ 300ppm CO koncentraciji

LCD prikazovalnik: 3 digit LCD prikazovalnik
zvočnik: >85dB ( na razdalji 1m )
LED indikacija/ Zvočni signali:
Normalno delovanje: Zelena LED dioda se prižge vsakih 30 sek.
Alarm: Rdeča LED dioda hitro utripa , detektor neprekinjeno piska.
Indikator iztrošenih baterij: zapiska vsakih 60 sek. ko je napetost baterij nižja od 3,3V, rdeča LED utripa vsakih 60sek, na prikazovalniku se izpiše Lb.
Indikator motenj v delovanju: Detektor zapiska vsakih 30sek. ,sveti rdeča led in na prikazovalniku se izpiše Err.
Indikator konca življenske dobe: Detektor kratko zapiska vsakih 30 sek. dvakrat zaporedoma sveti rdeča LED dioda in na prikazovalniku se izpiše End.
obratovalni okoljski parametri: temperatura 4°C do 38°C, vlaga od 10%RH do 90%RH
okoljski parametri skladiščenja: temperatura –10°C do 60°C, vlaga od 10%RH do 90%RH
Deluje v skladu s standardom SIST EN50291 –1:2010 (Električne naprave za odkrivanje ogljikovega monoksida v gospodinjstvih – 1. del: Preskusne metode in zahtevane lastnosti) ter v skladu s SIST EN50291 –2:2010 (Električne naprave za odkrivanje ogljikovega monoksida v gospodinjstvih – 2. del: Električne naprave za stalno delovanje v nepremičnih inštalacijah na rekreacijskih vozilih in na sorodnih področjih, vključno na rekreacijskih plovilih – Dodatne preskusne metode in zahtevane lastnosti).

Certificiran je pri British Standard Institution in je nosilec Kitemark licence št. KM98848, ki potrošniku zagotavlja, da se izdelek uvršča med najbolj varne in zanesljive izdelke na evropskem trgu.

Opomba: Slika je simbolična. Napis na sliki je lahko v drugem jeziku.

Garancija: 10 let

Priporočamo tudi