Nalagam

ENGO Controls

ENGO Controls

Znamka ENGO Controls stavi na okoljsko trajnostno delovanje in preverjene tehnologije. Politika podjetja si v ospredje postavlja maksimalno udobje uporabnikov ob kar se da nizkem vplivu na okolje.

Energijska učinkovitost - upravljanje ogrevanja vpliva na varčevanje z energijo. Porabimo le toliko, koliko potrebujemo. Zaradi tega je hiša vedno optimalno ogreta, položnice pa so občutno nižje.
Nove rešitve - v ENGO napravah so uporabljene izključno sodobne in učinkovite rešitve. ENGO naprave so povezljive z drugimi tehnologijami prihodnosti (Tuya Smart, Google Home, Amazon Alexa).
Garancija - pri razvoju in izdelavi ENGO izdelkov, so poskrbeli za detajle. Vsi izdelki so skrbno testirani, preverjeni in kontrolirani, tako da smo zanesljivo preričani v njihovo kakovost in uporabnost. To ptrjujemo tudi z kar 5 letno garancijo. Pri izbiri izdelkov vam nudimo brezplačno tehnično svetovanje pred ali po nakupu.
Odgovornost - prizadevamo si za varovanje in ohranjanje okolja. Manjša poraba energije prispeva k ohranjanju okolja. Zaradi svoje učinkovitosti so naše naprave okoljsko trajnostno naravne in prispevajo k zmanjšanju izpustov v naravo. Optimizacija ogrevanja pomeni manjšo porabo energentov in posledično manj onesnažen zrak.

NAŠA ponudba ENGO izdelkov...

Druge objave

...
Oktober 04, 2022 /
...
Marec 07, 2024 /
...
April 25, 2023 /