Nalagam

SALUS QUANTUM SQ610/SQ610RF - termostat s senzorjem vlažnosti

SALUS QUANTUM SQ610/SQ610RF - termostat s senzorjem vlažnosti

SALUS Quantum je izredno tanek in elegantno oblikovan večnamenski termostat s senzorjem vlažnosti zasnovan tako, da je preprost za uporabo in namestitev. Med fazo razvoja je bila ravno enostavnost naš cilj, katerega smo želeli doseči. Poleg enostavnosti smo veliko pozornosti posvetili tudi oblikovanju, saj smo želeli edinstven in futuristični izgled, ki bo izpolnjeval potrebe naših strank in tako postal najtanjši termostat na trgu Ideja o krmiljenju centralnega ogrevanja in sistemov talnega ogrevanja sami po sebi predstavlja varčnost in ekologijo, vendar smo naredili še korak več in oblikovali termostat z vgrajeno polnljivo baterijo, ki ustreza priporočilom Evropske unije.

Občutite svobodo izbire. QUANTUM bo deloval s katero koli obstoječo rešitvijo za ogrevanje.

Dve različici, ki ustrezata vašim potrebam!
Termostat Quantum je na voljo v dveh različicah:
SQ610 - 230 V napajanje za vgradnjo v standardno električno dozo.
SQ610RF - Napajanje z notranjo baterijo, ki se polni preko micro USB vhoda, namestitev na steno.

...z brezžično povezavo 
SQ610 in SQ610RF lahko delujeta kot del sistema SALUS Smart Home, ter komunicirata brezžično z ostalimi napravami znotraj omrežja.

...z žično povezavo

Zahvaljujoč vgrajenemu brez-napetostnemu stikalu v SQ610, lahko sistem nadzorujete prek žične povezave. Še vedno boste ohranili vse prednosti upravljanja na daljavo, prek internetne povezave, ne da bi bilo treba zamenjati obstoječe naprave.

QUANTUM je idealna rešitev za najemodajalce in hotele!
• Funkcija zaklepanja s PIN kodo
• Podpora za omejitev najvišje in najnižje nastavljene temperature.

Vaš obstoječi sistem Smart Home lahko razširite po svojih željah, tako da bo poskrbel za vaše udobje, varnost in prihranke. Ustvarite lahko drugačna avtomatizacijska pravila, ki vam bodo pomagala ohraniti vaš dom pod popolnim nadzorom. Tako bi puščanje vode v kopalnici lahko zaznal eden od naših senzorjev in zaprl regulacijski ventil za dovod vode, ali pa bi preprosto odpiranje kopalniških vrat sprožilo črpalko tople vode. Vaše potrebe so tiste, ki bodo določale, kako vam naš sistem služi!

Druge objave

...
Julij 26, 2023 /
...
Junij 14, 2022 /
...
Julij 10, 2023 /