Nalagam

Sinclair SP-75UV, čistilec zraka


Prodajna cena:
402,60 €
Spletna cena:
342,21 €

Artikel je v akciji!

Zaloga

Po naročilu

Izdelek

Ident: SP-75UV

Tehnični podatki

SINCLAIR čistilec zraka SP-75UV HEPA filter - UV LED - ionizator

Novi čistilec zraka SP-75 UV podjetja SINCLAIR bo izpolni večino vaših želja. Varčen z energijo in pretokom zraka 600 m3/h, kar zadostuje za prostore do 75m2. Opremljen je s predhodnim filtrom, filtrom z aktivnim ogljem, HEPA H13 in vgrajenimi UVC-LED žarnicami za odstranjevanje bakterij in virusov. Poleg tega ima čistilec zraka tudi ionizator, WiFi in številne priročne možnosti upravljanja.

Z napravo boste nevtralizirali prah, cvetni prah, dim, pa tudi različni pline, kot so formaldehid, benzen, HOS in nikotin. 5 milijonov negativnih ionov zagotavlja svež zrak v sobi preko ionskega generatorja.

Integrirano UVC obsevanje - svetloba je zaprta v napravi - zagotavlja dodatno varnost pred virusi in mikrobi v zraku, ki ga dihamo. Tako filtri v napravi ostanejo čisti in brez škodljivih snovi - preprečeno je nastajanje plesni zaradi vlage v filtrih.

Čistilec zraka je mogoče upravljati prek preproste nadzorne plošče in daljinskega upravljalnika ali mobilno prek WiFi-ja iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Časovnik, funkcijo mirovanja, hitrost ventilatorja, samodejni način in ostale funkcije lahko nastavite individualno. Kakovost zraka sporoča barvni indikator, viden na napravi oziroma nadzoruje čiščenje zraka v samodejnem načinu.

Priporočamo tudi

Dobavljivo v 3-5 dneh
231,80 €
208,62 €
Po naročilu
274,50 €
233,33 €
Dobavljivo v 3-5 dneh
103,70 €
88,15 €